Apua avoimen datan käyttöön

Avoimen datan helpdesk auttaa, jos datassa on teknistä vikaa tai jos tarvitsee apua itse datan tulkinnassa.

Kysymyksen voi lähettää alapuolella olevalla lomakkeella. Ennen sitä kannattaa tutustua sivulla mainittujen ohjeiden linkkeihin. Muissa kuin avoimeen dataan liittyvissä kysymyksissä, käytä verkkosivujen palautelomaketta, joka löytyy myös tämän sivun alapalkista.

Jos tarvitset enemmän neuvoja avoimen datan käyttöön, niin meiltä on mahdollisuus ostaa konsultaatiota ja koulutusta aiheesta. Ota yhteyttä avoimen datan lomakkeella, joka on alla.

Ohjeita avoimen datan käyttöön

Avoimeen dataan liittyen voit ottaa meihin yhteyttä:

Lomakkeella, joka on tämän alapuolella. Viesteihin vastataan vain työpäivinä. Suurimpaan osaan kysymyksiä löytyy vastaus ylläolevista ohjeista.

Säteilyturvakeskuksen (STUK):in avoimen datan kysymykset voit lähettää heille suoraan.

Käytä tähän linkitettyä palautelomaketta, kun kysymyksesi koskee verkkosivuja, sääsovellusta tai jos sinulla on yleinen sääkysymys.

Avoimen datan helpdesk on kesälomalla 12.7.-13.8. Vastaamme kysymyksiin sen jälkeen, niin nopeasti kuin ehdimme. Kannattaa tutustua ylläoleviin ohjeisiin. Sieltä löytyy vastaus suurimpaan osaan kysymyksiä.

Kysymyslomake vain avoimen datan kysymyksiä varten

Kysymys

Kysymykseesi on nopeampi ja helpompi vastata, jos annat lisätietoja, esimerkiksi käyttämäsi kysely (query) tai mitä tietoja yrität hakea.

Jos haet havaintoja, niin kerro käytitkö avoimen datan rajapintaa vai latasitko havaintoja verkkosivujemme havaintojen latauspalvelun kautta.