Tietoa ilmakehästä ja meristä

Ilmatieteen laitos välittää ilmakehään, meriin ja avaruuteen liittyvää tietoa yhteiskunnan ja yksilön toiminta- ja päätöksenteon turvaamiseksi.

Mediayhteydet

Ilmatieteen laitoksessa jokainen asiantuntija voi toimia haastateltavana oman osaamisalueensa aiheista. Jutunteossa oleville toimittajille on myös järjestetty ympärivuorokautinen mahdollisuus saada ajankohtaista tietoa säästä.

Ota yhteyttä Ilmatieteen laitoksen viestintään oikean asiantuntijan löytämiseksi.

Verkkopalvelut

Ilmatieteen laitoksen verkkopalvelu tarjoaa useita palveluja sekä tutkimustietoa mm. säästä, ilmastosta, avaruudesta sekä meristä. Sivustolla esitellään myös Ilmatieteen laitoksen tutkimus- ja muuta toimintaa.

Ilmatieteen laitoksen aiheportaalit tarjoavat ajankohtaispalveluja  ja tutkimustietoutta mm. Ilmastonmuutoksesta www.ilmasto-opas.fi. Ajankohtaista tietoa löytyy myös Atmos-verkkolehdestämme: www.atmoslehti.fi

Hyödynnämme myös sosiaalista mediaa monin tavoin. Löydät Ilmatieteen laitoksen mm. Twitteristä @meteorologit @IlmaTiede ja YouTubesta.

Sääpalvelut medialle

Ilmatieteen laitos toimittaa säätietoja useille TV- ja radiokanaville sekä moniin lehtiin ja verkkopalveluihin. Television ja radion sääpalvelut sekä sääpalvelut sanomalehdille löydät täältä.

Tiedotteet ja tiedeuutiset

Voit tilata Ilmatieteen laitoksen lehdistötiedotteet maksutta omaan sähköpostiosoitteeseesi: Tilaa tiedotteemme suoraan sähköpostiisi

Verkkopalvelussamme julkaistut Ilmatieteen laitoksen tiedotteet ovat saatavilla uutissyötteenä osoitteesta: https://ilmatieteenlaitos.fi/tiedotteet/rss.

Tiedotearkisto

Tiedeuutisten arkisto

Ilmatieteen laitoksen logot

Ilmatieteen laitoksen logot ovat ladattavissa painotuotteisiin tai verkkoon kuvapankistamme.