3. Pysäköintilaitokset, rakennus- ja ilmastointisuunnittelu

RASILA, T. ja LOVÉN, K., 2021. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus alueen ilmanlaatuun Regenero Oy:n uuden maanalaisen pysäköintilaitoksen alueella Espoon Keilaniemessä. Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 34 sivua.

RASILA, T. ja LOVEN, K., 2020. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus alueen ilmanlaatuun YIT Suomi Oy:n Hakaniemen toriparkki -suunnittelukohteen alueella Helsingin Hakaniemessä. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 34 sivua.

RASILA, T. ja LOVEN, K., 2020. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus ilmanlaatuun YIT Suomi Oy:n SKATTA -suunnittelukohteen alueella Helsingin Katajanokalla. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 20 sivua.

RASILA, T. ja LOVEN, K., 2020. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus ilmanlaatuun YIT Suomi Oy:n PUNOS -suunnittelukohteen alueella Helsingin Itäkeskuksessa. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 34 sivua.

KOMPPULA, B. ja LOVÉN, K., 2016. Ilmanlaatuselvitys. Liikenteen ja pysäköintilaitosten päästöjen vaikutus ilmanlaatuun Espoon Tapiolan keskuksen alueella. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 27 s.

LATIKKA, J., SALMI, J. ja LOVÉN, K., 2016. Kiinteistö Oy Leineläntien pysäköintilaitoksen liikenteen päästöjen leviämismalliselvitys. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 27 s.

KOMPPULA, B. ja HANNUNIEMI, H., 2015. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus ilmanlaatuun Pisararadan juna-asemien raittiinilmanottojen kohdilla. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 25 s.

RASILA, T., HANNUNIEMI, H. ja LOVÉN, K., 2015. Ilmanlaatuselvitys. Lauttasaarentie 25 kiinteistön alueen liikenteen, bussiterminaalin ja pysäköintilaitoksen typenoksidi- ja pienhiukkaspäästöjen leviämismallinnus. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 35 sivua.

SALMI, J, ja LOVÉN, K., 2015. Ilmanlaatuselvitys. Liikenteen typenoksidi- ja pienhiukkaspäästöjen leviämismallilaskelma Turun yliopistollisen keskussairaalan lähiympäristössä.  Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 32 sivua.

HANNUNIEMI, H. ja LOVÉN, K., 2015. Ilmanlaatuselvitys. Liikenteen typenoksidi- ja pienhiukkaspäästöjen leviämismallinnus Keski-Pasilan Ratapihakortteleiden julkisivuilla. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 24 sivua + 4 liites.

SALMI, J, ja LOVÉN, K., 2015. Ilmanlaatuselvitys. Liikenteen typenoksidi- ja pienhiukkaspäästöjen leviämismallinnus Espoon Niittykummun metroaseman lähiympäristössä. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 25 sivua.

KOMPPULA, B., HANNUNIEMI, H., LOVÉN, K., 2015. Ilmanlaatuselvitys. Liikenteen typenoksidi- ja pienhiukkaspäästöjen leviämismallinnus I3 kauppakeskuksen lähiympäristössä Helsingin Itäkeskuksessa. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 23 s.

SALMI, J. ja HANNUNIEMI, H., 2015. Ilmanlaatuselvitys. Liikenteen typenoksidi- ja pienhiukkaspäästöjen leviämismallinnus Helsingissä Lapinmäentie 1 korttelin lähiympäristössä. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 26 sivua + 12 liitesivua.

KOMPPULA, B. ja HANNUNIEMI, H., 2015. Ilmanlaatuselvitys. Liikenteen typenoksidi- ja pienhiukkaspäästöjen leviämismallinnus Anttila-korttelin ympäristössä Vantaan Tikkurilassa. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 26 sivua.

HANNUNIEMI, H. ja LOVÉN, K., 2014. Ilmanlaatuselvitys. Katajanokan pysäköintilaitoksen autoliikenteen päästöjen aiheuttamat typpidioksidipitoisuudet, lisäselvitys. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 9 sivua.

LOVÉN, K., RASILA, T., HANNUNIEMI, H. ja SALMI, J., 2014. Ilmalaatuselvitys. Liikenteen ja pysäköintilaitoksen typenoksidi- ja pienhiukkaspäästöjen leviämismallinnus Keski-Pasilan keskuksen alueella. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 29 s.+ 10 liites.

LAUKKANEN, E., HANNUNIEMI, H. ja LOVÉN, K.2014. Ilmanlaatuselvitys. Liikenteen ja pysäköintilaitoksen typenoksidi- ja pienhiukkaspäästöjen leviämismallinnus Espoon kauppakeskus Lippulaivan lähiympäristössä. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 34 sivua.

HANNUNIEMI, H. ja LOVÉN, K., 2014. Niittykummun kaava-alueen  ilmanlaatuselvitys. Lisätarkastelu. Selvitys tornitalo A:n raittiinilman sisäänottopaikoista. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 11 sivua + 5 liites.

RASILA, T. ja LOVÉN, K. 2013. Katajannokan pysäköintilaitoksen typenoksidipäästöt. Ilmatieteen laitos, Ilmanlaadun asiantuntijapalvelut, Helsinki. 19 sivua + 6 liitesivua.

SALMI, J. ja LOVÉN, K., 2013. Ilmanlaatuselvitys. Selvitys ulkoilman laadusta Tapiolan metroaseman raittiinilman sisäänottopaikkojen kohdilla. Ilmatieteen laitos, Ilmanlaadun asiantuntijapalvelut, Helsinki. 18 sivua. 2.5.2013.

RASILA, T. ja LOVÉN, K., 2012. Espoon Urheilupuiston metroaseman pysäköintilaitoksen ilmanlaatuselvitys. Pysäköintilaitoksen ja lähiliikenteen typenoksidipäästöjen leviämislaskelmat vuodelle 2030. Ilmatieteen laitos, Ilmanlaadun asiantuntijapalvelut, Helsinki.

SALMI, J. ja LOVÉN, K., 2011. Tapiolan lähiliikenteen ja uusien pysäköintilaitosten ilmanlaatuselvitys. Tapiolan keskuspysäköinnin, Tapionaukion pysäköintilaitoksen ja Tapiolan lähiliikenteen typenoksidipäästöjen leviämislaskelmat. Ilmanlaadun asiantuntijapalvelut. 21 s. + 22 liites.

SALMI, J. ja LOVÉN, K., 2011. Tapiolan lähiliikenteen ja uusien pysäköintilaitosten ilmanlaatuselvitys. Tapiolan keskuspysäköinnin, Tapionaukion pysäköintilaitoksen ja Tapiolan lähiliikenteen hiilimonoksidipäästöjen leviämislaskelmat. Ilmanlaadun asiantuntijapalvelut. 10 s. + 2 liites.