2. Liikenne, kaavoitus ja kaupunkisuunnittelu

RASILA, T,. LATIKKA, J. ja LOVEN, K., 2023. Ilmanlaatuselvitys. Varavoiman piipun mitoitus ja autoliikenteen päästöjen vaikutus ilmanlaatuun Laakson sairaalan alueella Helsingin Meilahdessa. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki.

LATIKKA, J., PYKÄRI, S., RASILA, T., YLINEN, M. ja LOVÉN, K., 2023. PÄÄKAUPUNKISEUDUN ILMANLAATUSELVITYS. Autoliikenteen typenoksidipäästöjen leviämismallilaskelmat. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki.

PYKÄRI, S., LATIKKA, J. ja LOVÉN, K., 2022. Ilmanlaatuselvitys. Huopalahdentien bulevardikaupungin ilmanlaatuselvitys, 1. vaihe. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki.

PYKÄRI, S. ja LOVÉN, K, 2022. Ilmanlaatuselvitys. Jokikylän uuden asuinalueen ilmanlaatuselvitys. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki.

PYKÄRI, S., LATIKKA, J. ja LOVÉN, K. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus ilmanlaatuun läntisen bulevardikaupungin kaava-alueella. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki.

RASILA, T. ja LOVÉN, K., 2022. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus ilmanlaatuun Pasilan Keskitornihankeen alueella Helsingissä. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 33 sivua.

SILLANPÄÄ, S., LATIKKA, J. ja LOVÉN K., 2022. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus ilmanlaatuun Tapiolan Länsikulma asemakaava-alueella Espoossa. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki.

SILLANPÄÄ, S. ja LOVÉN, K., 2022. Ilmanlaatuselvitys. Keilaniemi Towers alueen liikenteen ja pysäköintilaitoksen poistoilman vaikutukset. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 30s.

RASILA, T., LATIKKA, J. ja LOVÉN, K., 2021. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus alueen ilmanlaatuun Peltolammi–Lakalaiva-suunnittelualueella Tampereella. Donna ID 5 679 380. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 38s.

LATIKKA, J., RASILA, T., SILLANPÄÄ, S. ja LOVÈN, K., 2021. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus Kaleva-Hakametsä - paikalliskeskuksen ydinalueen asemakaavan no. 8826 ilmanlaatuun, ID 5658620. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 44 s.

RASILA, T. ja LOVEN, K., 2021. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus alueen ilmanlaatuun YIT Suomi Oy Voimakadun kaavamuutosalueella Tampereen Ratinassa. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 43 sivua.

RASILA, T. ja LOVÉN, K., 2021. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus alueen ilmanlaatuun Regenero Oy:n uuden maanalaisen pysäköintilaitoksen alueella Espoon Keilaniemessä. Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 34 sivua.

RASILA, T. ja LOVEN, K., 2020. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus ilmanlaatuun Pohjola Rakennus Oy:n Kalevankatu 8–10 kerrostalohankkeen alueella Jyväskylässä. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 33 sivua.

RASILA, T. ja LOVEN, K., 2020. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus alueen ilmanlaatuun. SRV Rakennus Oy:n Lapinmäentie 1 -suunnittelukohteen alueella Helsingin Munkkivuoressa. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 34 sivua.

RASILA, T. ja LOVEN, K., 2020. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus alueen ilmanlaatuun YIT Suomi Oy:n Hakaniemen toriparkki -suunnittelukohteen alueella Helsingin Hakaniemessä. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 34 sivua.

RASILA, T. ja LOVEN, K., 2020. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus ilmanlaatuun YIT Suomi Oy:n SKATTA -suunnittelukohteen alueella Helsingin Katajanokalla. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 20 sivua.

RASILA, T. ja LOVEN, K., 2020. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus ilmanlaatuun YIT Suomi Oy:n PUNOS -suunnittelukohteen alueella Helsingin Itäkeskuksessa. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 34 sivua.

SALMI, J., LAUKKANEN, E. & LOVÈN, K., 2020. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus ilmanlaatuun Raision tunnelin lähialueella vuonna 2040. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 26 sivua.

SALMI, J., LAUKKANEN, E. ja LOVÉN, K., 2019. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus ilmanlaatuun Turun Ratapihakorttelin lähialueella. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 35 sivua.

KOMPPULA, B., ja LAUKKANEN, E., 2019. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus ilmanlaatuun YIT:n rakennuskohteen alueella Tapiolan keskuksessa Espoossa. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia. 34 s.

KOMPPULA, B. ja LAUKKANEN, E., 2019. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus ilmanlaatuun YIT:n rakennuskohteen alueella Espoon Niittykummussa. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia. 29 s.

RASILA, T., LAUKKANEN, E., LATIKKA, J. ja LOVEN, K., 2019. Ilmanlaatuselvitys. Liikenteen päästöjen vaikutus ilmanlaatuun Espoon Westendiin suunnitellun Westendinportin alueella. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 23 s.

LAUKKANEN, E., WEMBERG, A., SALMI, J., 2018. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus ilmanlaatuun Tammiston Kappatie 33 lähialueella. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki, 32 s.

LAUKKANEN, E., KOMPPULA, B. ja SALMI, J., 2018. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus ilmanlaatuun Tampereen Itsenäisyydenkatu 7-9:n korttelin alueella. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia. 30 s.

LAUKKANEN, E., KOMPPULA, B. ja SALMI, J., 2018. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus ilmanlaatuun Tampereen Pinninkatu 47:n alueella. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia. 30 s.

LAUKKANEN, E., KOMPPULA, B., SALMI, J. ja HANNUNIEMI, H., 2018. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus ilmanlaatuun Laajasalon kauppakeskuksen asemakaava-alueella Laajasalontien katukuilussa.  Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia. 33 s.

RASILA, T., LAUKKANEN, E. ja LATIKKA, J., 2018. Ilmanlaatuselvitys. Liikenteen päästöjen vaikutus ilmanlaatuun Espoon Westendiin suunnitellun Westendinportin alueella. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 23 sivua.

RASILA, T., SALMI, J. ja LATIKKA, J., 2017. Ilmanlaatuselvitys. Kuopion autoliikenteen päästöjen aiheuttamat hiukkas- ja typpidioksidipitoisuudet nykyisessä ja ennustetussa vuoden 2030 päästötilanteessa. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki, 24 s. + 16 liites.

RASILA, T., LAUKKANEN, E. ja LATIKKA, J., 2017. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus ilmanlaatuun Hertsin kauppakeskuksen kohdalla. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 26 sivua.

LAUKKANEN, E., HANNUNIEMI, H. ja LATIKKA, J., 2017. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus ilmanlaatuun Espoon Haukilahden koulun lähiympäristössä. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 28 sivua.

LAUKKANEN, E., HANNUNIEMI, H., SALMI, J. ja LATIKKA, J., 2017. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus ilmanlaatuun Hakaniemenrannan ja Sörnäisten rantatien alueella.  Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 36 sivua.

LAUKKANEN, E., HANNUNIEMI, H., SALMI, J. ja LATIKKA, J., 2017. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus ilmanlaatuun Hakaniemenrannan ja Sörnäisten rantatien eteläosan alueella.  Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 33 sivua.

LAUKKANEN, E. ja LATIKKA, J., 2017. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus ilmanlaatuun Arabia135-korttelin ympäristössä. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 22 sivua.

RASILA, T., LAUKKANEN, E. ja LATIKKA, J., 2017. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus ilmanlaatuun Helsinki Gardenin kohdalla vuonna 2040. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 26 sivua + 4 liites.

SALMI, J. ja HANNUNIEMI, H., 2016. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus ilmanlaatuun Metropolian kampusrakennuksen kohdalla. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 21 s.

SALMI, J. ja HANNUNIEMI, H., 2016. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus ilmanlaatuun Kontulan suurkorttelin kohdalla. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 22 s.

HANNUNIEMI, H. ja LOVÉN, K., 2016. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus ilmanlaatuun Laajasalon kauppakeskuksen asemakaava-alueella.  Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 29 s.

SALMI, J, ja LOVÉN, K., 2016. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus ilmanlaatuun KOy Ilmalan Aseman kohdalla.  Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 23 s.

KOMPPULA, B. ja LOVÉN, K., 2016. Ilmanlaatuselvitys. Liikenteen ja pysäköintilaitosten päästöjen vaikutus ilmanlaatuun Espoon Tapiolan keskuksen alueella. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 27 s.

LATIKKA, J., SALMI, J. ja LOVÉN, K., 2016. Kiinteistö Oy Leineläntien pysäköintilaitoksen liikenteen päästöjen leviämismalliselvitys. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 27 s.

KOMPPULA, B. ja HANNUNIEMI, H., 2015. Ilmanlaatuselvitys. Autoliikenteen päästöjen vaikutus ilmanlaatuun Pisararadan juna-asemien raittiinilmanottojen kohdilla. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 25 s.

SALMI, J, ja LOVÉN, K., 2015. Ilmanlaatuselvitys. Liikenteen typenoksidi- ja pienhiukkaspäästöjen leviämismallilaskelma Turun yliopistollisen keskussairaalan lähiympäristössä.  Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 32 sivua.

RASILA, T., HANNUNIEMI, H. ja LOVÉN, K., 2015. Ilmanlaatuselvitys. Lauttasaarentie 25 kiinteistön alueen liikenteen, bussiterminaalin ja pysäköintilaitoksen typenoksidi- ja pienhiukkaspäästöjen leviämismallinnus. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 35 sivua.

HANNUNIEMI, H. ja LOVÉN, K., 2015. Ilmanlaatuselvitys. Liikenteen typenoksidi- ja pienhiukkaspäästöjen leviämismallinnus Keski-Pasilan Ratapihakortteleiden julkisivuilla. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 24 sivua + 4 liites.

SALMI, J, ja LOVÉN, K., 2015. Ilmanlaatuselvitys. Liikenteen typenoksidi- ja pienhiukkaspäästöjen leviämismallinnus Espoon Niittykummun metroaseman lähiympäristössä. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 25 sivua.

KOMPPULA, B., HANNUNIEMI, H., LOVÉN, K., 2015. Ilmanlaatuselvitys. Liikenteen typenoksidi- ja pienhiukkaspäästöjen leviämismallinnus I3 kauppakeskuksen lähiympäristössä Helsingin Itäkeskuksessa. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 23 s.

SALMI, J. ja HANNUNIEMI, H., 2015. Ilmanlaatuselvitys. Liikenteen typenoksidi- ja pienhiukkaspäästöjen leviämismallinnus Helsingissä Lapinmäentie 1 korttelin lähiympäristössä. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 26 sivua + 12 liitesivua.

KOMPPULA, B. ja HANNUNIEMI, H., 2015. Ilmanlaatuselvitys. Liikenteen typenoksidi- ja pienhiukkaspäästöjen leviämismallinnus Anttila-korttelin ympäristössä Vantaan Tikkurilassa. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 26 sivua.

SALMI, J., LAUKKANEN, E., HELLSTEN, A. ja LOVÉN, K., 2014. Helsingin yleiskaava. Kaupunkibulevardien ilmanlaatuselvitys. Konsulttityö: Ilmatieteen laitos, Ilmanlaatu ja energia – Asiantuntijapalvelut. Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston yleissuunnitteluosaston selvityksiä 2014:29. 81 s. + 3 liites. Lue tästä raportti (pdf)

KOMPPULA, B. ja LOVÉN, K., 2014. Keilaniemen alueen ilmanlaatuselvitys. Liikenteen ja tunnelin päästöjen leviämismallinnus. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia. 31 s. + 24 liites.

SALMI, J., KAUHANIEMI, M. ja LOVÉN, K., 2014. Ilmanlaatuselvitys. Liikenteen typenoksidi- ja hiukkaspäästöjen leviämismallinnus valtatien 13 varrella välillä Lappeenranta–Nuijamaa. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 30 sivua + 24 liites.

LOVÉN, K., RASILA, T., HANNUNIEMI, H. ja SALMI, J., 2014. Ilmalaatuselvitys. Liikenteen ja pysäköintilaitoksen typenoksidi- ja pienhiukkaspäästöjen leviämismallinnus Keski-Pasilan keskuksen alueella. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 29 s.+ 10 liites.

HANNUNIEMI, H., LAUKKANEN, E. ja LOVÉN, K. 2014. Liikenteen typenoksidi- ja pienhiukkaspäästöjen leviämismallinnus Espoon Kurjenkellontien lähiympäristössä. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 28 sivua.

LAUKKANEN, E., HANNUNIEMI, H. ja LOVÉN, K.2014. Ilmanlaatuselvitys. Liikenteen ja pysäköintilaitoksen typenoksidi- ja pienhiukkaspäästöjen leviämismallinnus Espoon kauppakeskus Lippulaivan lähiympäristössä. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 34 sivua.

HANNUNIEMI, H. ja LOVÉN, K., 2014. Niittykummun kaava-alueen  ilmanlaatuselvitys. Lisätarkastelu. Selvitys tornitalo A:n raittiinilman sisäänottopaikoista. Ilmatieteen laitos, Asiantuntijapalvelut, Ilmanlaatu ja energia, Helsinki. 11 sivua + 5 liites.

SALMI, J. ja LOVÉN, K., 2013. Sörnäisten tunnelin ilmanlaatuvaikutukset. Liikenteen typpidioksdi - ja pienhiukkaspäästöjen leviämismallilaskelmat. Ilmatieteen laitos, Ilmanlaadun asiantuntijapalvelut, Helsinki. 24 s.+ 32 liites.

HANNUNIEMI, H., LAUKKANEN, E., SALMI, J. ja LOVÉN, K., 2013. Ilmanlaatuselvitys. Liikenteen typenoksidi- ja pienhiukkaspäästöjen leviämismallinnus Koskelan varikon alueella. Ilmatieteen laitos, Ilmanlaadun asiantuntijapalvelut, Helsinki. 34 s + 8 liites.

RASILA, T. ja LOVÉN, K. 2013. NCC Rakennus Oy. Espoon Matinkylän metrokeskus. Autoliikenteen päästöjen aiheuttama typpidioksidipitoisuus Metrokeskuksen pysäköintilaitoksen raittiinilmanoton kohdilla vuoden 2015 päästötilanteessa. Ilmatieteen laitos, Ilmanlaadun asiantuntijapalvelut, Helsinki. 14 sivua + 4 liitesivua.

KOMPPULA, B., SALMI, J., RASILA, T., KAUHANIEMI, M. ja LOVÉN, K., 2013. Biopolttoaineiden käytön lisäyksen vaikutus Kuopion ilmanlaatuun vuonna 2020. Autoliikenteen, Haapaniemen voimalaitoksen ja kiinteistökohtaisen lämmityksen päästöjen leviämismallinnus. Ilmatieteen laitos, Ilmanlaadun asiantuntijapalvelut, Helsinki. 52 sivua + 61 liites.

SALMI, J., KAUHANIEMI, M. ja LOVÉN, K., 2013. Ilmanlaatuselvitys. Liikenteen typenoksidi- ja pienhiukkaspäästöjen leviämismallinnus Lappeenrannassa IsoKristiina-kauppakeskuksen lähialueella. Ilmatieteen laitos, Ilmanlaadun asiantuntijapalvelut, Helsinki. 26 sivua + 4 liitesivua.

RASILA, T. ja LOVÉN, K., 2012. Espoon Urheilupuiston metroaseman pysäköintilaitoksen ilmanlaatuselvitys. Pysäköintilaitoksen ja lähiliikenteen typenoksidipäästöjen leviämislaskelmat vuodelle 2030. Ilmatieteen laitos, Ilmanlaadun asiantuntijapalvelut, Helsinki.

HANNUNIEMI, H. Ja LOVÉN, K., 2012. Niittykummun kaava-alueen ilmanlaatuselvitys. Liikenteen typenoksidi- ja pienhiukkaspäästöjen leviämismallinnus. Ilmatieteen laitos, Ilmanlaadun asiantuntijapalvelut, Helsinki. 24 s.+ 3 liites.

KAUHANIEMI, M., SALMI, J. ja LOVÉN, K., 2011. Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus. Valtatie 4 Vaajakoski. Ilmanlaatuselvitys. Liikenteen typenoksidi- ja pienhiukkaspäästöjen leviämismallilaskelmat. Ilmatieteen laitos, Ilmanlaadun asiantuntijapalvelut, Helsinki. 26 s. + 13 liites.

HANNUNIEMI, H. ja LOVÉN, K., 2012. Ilmanlaatuselvitys. Liikenteen typenoksidi- ja pienhiukkaspäästöjen leviämismallinnus Telakkakadun alueella ja arvio ilmanlaadusta Hernesaaressa. Ilmatieteen laitos, Ilmanlaadun asiantuntijapalvelut, Helsinki. 38 s + 4 liites.

HANNUNIEMI, H. ja LOVÉN, K., 2012. Ilmanlaatuselvitys. Liikenteen typenoksidi- ja pienhiukkaspäästöjen leviämismallinnus Koskelan varikon alueella. Ilmatieteen laitos, Ilmanlaadun asiantuntijapalvelut, Helsinki. 34 s + 8 liites.

HANNUNIEMI, H. ja LOVÉN, K., 2012. Sörnäisten tunnelin ilmanlaatuvaikutukset. Liikenteen typpidioksdi - ja piehiukkaspäästöjen leviämismallilaskelmat. Ilmatieteen laitos, Ilmanlaadun asiantuntijapalvelut, Helsinki. 32 s.+ 28 liites.

KOMPPULA, B. ja LOVÉN, K., 2012. Liikenteen typenoksidipäästöjen ilmanlaatuvaikutus Espoon Westendiin suunnitellun hotellin alueella. Ilmatieteen laitos, Ilmanlaadun asiantuntijapalvelut, Helsinki. 20 sivua.

RASILA, T. ja LOVÉN, K., 2012. Kouvolan rautatieaseman junaliikenteen päästöjen leviämisselvitys. Rautatieaseman kautta kulkevien dieselveturijunien ja junien vaihtotyön päästöjen aiheuttamat typpidioksidi- ja hiukkaspitoisuudet. Ilmatieteen laitos, Ilmanlaadun asiantuntijapalvelut, Helsinki. 12 s. + 10 liites.

ALAVIIPPOLA, B. ja LOVÉN, K., 2011. Keilaniemen ja Hagalundin tunneleiden alueen ilmanlaatuselvitys. Liikenteen päästöjen leviämismallinnus. Ilmatieteen laitos, Ilmanlaadun asiantuntijapalvelut. 31 s. + 50 liites.

HANNUNIEMI, H. JA LOVÉN, K., 2011. Kalasataman kaava-alueelle suunnitellun viherkannen ympäristön liikenteen ja pysäköintilaitoksen ilmanlaatuvaikutukset. Ilmatieteen laitos, Ilmanlaadun asiantuntijapalvelut, Helsinki. 27 s.+ 9 liites.

SALMI, J. ja LOVÉN, K., 2011. Tapiolan lähiliikenteen ja uusien pysäköintilaitosten ilmanlaatuselvitys. Tapiolan keskuspysäköinnin, Tapionaukion pysäköintilaitoksen ja Tapiolan lähiliikenteen typenoksidipäästöjen leviämislaskelmat. Ilmanlaadun asiantuntijapalvelut. 21 s. + 22 liites.

SALMI, J. ja LOVÉN, K., 2011. Tapiolan lähiliikenteen ja uusien pysäköintilaitosten ilmanlaatuselvitys. Tapiolan keskuspysäköinnin, Tapionaukion pysäköintilaitoksen ja Tapiolan lähiliikenteen hiilimonoksidipäästöjen leviämislaskelmat. Ilmanlaadun asiantuntijapalvelut. 10 s. + 2 liites.