Uutinen 6.5.2022

Uudistettu sääsovelluksemme juuri sinulle!

Uudistettu Ilmatieteen laitoksen Sää -sovellus on nyt julkaistu. Sää-sovelluksemme on suunniteltu kaikkien käyttöön. Voit valita näkyville juuri sinulle tärkeät säätiedot.

Sää-sovelluksen tuttujen elementtien rinnalle sovellukseen on lisätty uusi karttaosio sekä mahdollisuus valita näkyville juuri sinulle tärkeät säätiedot. Karttaosion animaatioista voit seurata mm. sadealueiden liikettä. Tutkakuviin perustuva sade-ennuste kertoo, mihin sateet liikkuvat tulevien tuntien aikana. Uutta on myös mahdollisuus katsoa ennusteita ja säähavaintoja oman valinnan mukaan joko kuvaajina tai taulukkomuodossa. Sää-sovelluksestamme saat säätietoja lähes kaikille Suomen paikkakunnille. Sallimalla puhelimesi paikannuksen, palvelu näyttää automaattisesti sijaintisi sääennusteen 10 vuorokauteen asti. Voit myös tallentaa sovellukseen suosikkipaikkakuntasi Suomesta ja ulkomailta. Sovelluksen visuaalinen ilme on uudistunut ja uusi toteutustekniikka mahdollistaa sovelluksen sujuvan käytön eri päätelaitteilla. Myös digipalveluiden saavutettavuus on huomioitu entistä paremmin. Sovellus on edelleen maksuton eikä sisällä mainoksia. Jatkamme Sää-sovelluksen kehittämistä ja seuraavaksi julkaisemme mm. uudet widgetit.

Ota Sää-sovellus käyttöösi, jotta olosuhteet eivät pääse yllättämään

Maksuton Sää-sovelluksemme on ladattavissa

Omien havaintojen keruu päättyy

Sää-sovelluksen julkaisun myötä Omat havainnot -toiminto lakkautetaan sen vähäisen käytön vuoksi. Vanhalla sovelluksella omia säähavaintoja voi lähettää 10.5.2022 asti.

Lisätiedot

Lue lisää Ilmatieteen laitoksen Sää-sovelluksesta Katso useimmin kysytyt kysymykset Sää-sovelluksesta Omat havainnot -keruun päättyminen

Anna meille palautetta

Palautetta sääsovelluksesta voi antaa sovelluskaupoissa tai osoitteeseen mobiili@fmi.fi

Sää-sovellusApp StoreGoogle Play StoreAppGallery