Ilmatieteen laitoksen Sää -sovellus älypuhelimiin

Maksuton sääsovelluksemme tarjoaa monipuolista säätietoa lähes kaikille Suomen paikkakunnille sekä ulkomaan kohteisiin ilman mainoksia.

Lataa maksuton Ilmatieteen laitoksen Sää -sovellus

Ilmatieteen laitoksen Sää -sovelluksen ominaisuuksia

Sää-sovelluksestamme saat säätietoja lähes kaikille Suomen paikkakunnille ja sallimalla puhelimesi paikannuksen, palvelu näyttää automaattisesti sijaintisi sääennusteen 10 vuorokauden ajalle. Kiinnostaako sinua vain lämpötila vai haluatko myös tietoja esimerkiksi ilmanpaineesta, tuulen puuskista tai vaikkapa UV-indeksistä? Sekä sääennusteissa että säähavainnoissa voit vapaasti valita mitä säätietoja haluat seurata.

Voit myös tallentaa sovellukseen suosikkipaikkakuntasi niin Suomesta kuin ulkomailta ja selata niitä helposti. Haluamasi tiedot ovat tarjolla sekä taulukkoina että graafisina kuvaajina. Uuden karttaosion animaatioista voit seurata mm. sadealueiden liikettä ja tutkakuviin perustuva sade-ennuste kertoo mihin päin sateet liikkuvat tulevien tuntien aikana. Palvelussa näkyvät voimassa olevat säävaroitukset valitsemassasi sijainnissa ja pystyt myös helposti tarkistamaan viralliset säävaroitukset koko Suomen alueelta.

Katso yleisimmin kysytyt kysymykset Sää-sovelluksesta