Avoimet työpaikat

Tästä osiosta löydät avoimet työpaikkamme listattuna allekkain. Sivun ollessa tyhjänä, paikkoja ei ole haettavana. Voit hakea avoimia paikkojamme valtiolle.fi valtionhallinnon sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Meriasiantuntija

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme osaavaa ja motivoitunutta meriasiantuntijaa tuottamaan ja kehittämään päivittäisiä palvelujamme!

Sää- ja turvallisuuskeskus hakee meriasiantuntijaa vakituiseen virkaan Meripalvelut-ryhmään Helsingin toimipisteeseen. Meriasiantuntijan tehtävänkuvaan kuuluvat päivystystyöt Meripalveluissa sekä projekti- ja kehitystyöt.

Sää- ja turvallisuuskeskus vastaa yhteiskunnan turvallisuutta tukevista sää- ja meripalveluista. Meripalvelut-ryhmän pääasiallinen tehtävä on tuottaa ja jakaa operatiivista tietoa merestä sekä tuottaa meriturvallisuutta edistäviä tai kaupallisia palveluja. Palveluista keskeisiä ovat jääpalvelu, aallokko- ja vedenkorkeuspalvelu sekä merelliset varoitukset. Palvelut tuotetaan pääsääntöisesti virka-aikaan, ja niihin sisältyy asiakaspalvelua. Projekti- ja kehitystehtävät sisältävät työskentelyä ulkopuolisen rahoituksen projekteissa sekä Meripalveluiden sisäistä palvelu-, menetelmä- ja tuotekehitystä.

Hae paikkaa

Jätä kesätyöhakemus

Ilmatieteen laitoksen kesätyö- ja harjoittelupaikat julkaistaan jatkossa ensisijaisesti valtiolle.fi-järjestelmässä ja Aarresaari-sivustolla.

Tutustu toimintoihimme sivuiltamme http://ilmatieteenlaitos.fi/tutkimustoiminta ja http://ilmatieteenlaitos.fi/saa-ja-turvallisuus

Rekisterin tietosuojaseloste

Jätä avoin hakemus

Vakituiset tehtävät ja pidemmät määräaikaisuudet julkaisemme valtiolle.fi-järjestelmän kautta.

Halutessasi voit jättää valtiolle.fi-järjestelmässä myös avoimen  hakemuksen. Voit kohdentaa sen Ilmatieteen laitokselle hakulomakkeen kohdasta Valinnat. Napsauta sitten yksiköksi Liikenne- ja viestintäministeriö / Ilmatieteen laitos. Hyödynnämme avoimia hakemuksia lähinnä lyhyiden määräaikaisuuksien täyttämisessä.


Rekisterin tietosuojaseloste