Avoimet työpaikat

Tästä osiosta löydät avoimet työpaikkamme listattuna allekkain. Sivun ollessa tyhjänä, paikkoja ei ole haettavana. Voit hakea avoimia paikkojamme valtiolle.fi valtionhallinnon sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Meteorologi (jatkohaku)

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme osaavaa ja motivoitunutta meteorologia ylläpitämään ja kehittämään päivittäisiä toimintojamme!

Sää- ja turvallisuuskeskus hakee meteorologia vakituiseen virkaan Kuopion lento- ja sotilassääpalvelu -ryhmään. Tehtävän toimenkuvaan kuuluvat sekä päivystävän meteorologin työt lento- ja sotilassääpalvelussa että tutkimus- ja kehitystehtävät.

Päivystävän meteorologin pääasiallinen tehtävä Kuopion lento- ja sotilassäässä on Puolustusvoimille annettava sääpalvelu. Lisäksi tuotetaan muun ilmailun sääpalvelua ennusteineen ja varoituksineen. Asiakaspalvelukielinä ovat suomi ja englanti. Päivystävän meteorologin työ on jakso- eli vuorotyötä (ma-pe, 04-18). Työ on ajoittain kiireistä ja edellyttää siten hyvää stressinsietokykyä ja sopeutumista vuorotyöhön.

Mahdolliset tutkimus- tai kehitystehtävät voivat liittyä mm. Itä-Suomen ilmatieteellisen tutkimuskeskuksen, Meteorologisen tutkimuksen tai Palvelukehityksen hankkeisiin (esimerkiksi ilmailun sääpalvelujen kehittämishankkeisiin).

Hae paikkaa

Jätä kesätyöhakemus

Ilmatieteen laitoksen kesätyö- ja harjoittelupaikat julkaistaan jatkossa ensisijaisesti valtiolle.fi-järjestelmässä ja Aarresaari-sivustolla.

Tutustu toimintoihimme sivuiltamme http://ilmatieteenlaitos.fi/tutkimustoiminta ja http://ilmatieteenlaitos.fi/saa-ja-turvallisuus

Rekisterin tietosuojaseloste

Jätä avoin hakemus

Vakituiset tehtävät ja pidemmät määräaikaisuudet julkaisemme valtiolle.fi-järjestelmän kautta.

Halutessasi voit jättää valtiolle.fi-järjestelmässä myös avoimen  hakemuksen. Voit kohdentaa sen Ilmatieteen laitokselle hakulomakkeen kohdasta Valinnat. Napsauta sitten yksiköksi Liikenne- ja viestintäministeriö / Ilmatieteen laitos. Hyödynnämme avoimia hakemuksia lähinnä lyhyiden määräaikaisuuksien täyttämisessä.

Rekisterin tietosuojaseloste