Avoimet työpaikat

Tästä osiosta löydät avoimet työpaikkamme listattuna allekkain. Sivun ollessa tyhjänä, paikkoja ei ole haettavana. Voit hakea avoimia paikkojamme valtiolle.fi valtionhallinnon sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Tutkija (hiilen- ja typenkierron mallitus maanpintamallilla)

Hiilenkiertoryhmä hakee innostunutta ja motivoitunutta väitöskirjatutkijaa projektiin nimeltä: Kaukokartoitushavaintojen käyttö yhdessä uuden maanpäällisen biosfäärimallin kanssa globaalien hiili- ja typpisyklien ymmärtämiseksi (https://teathum.com/resemon/). Projekti on käynnissä vuodesta 2020 vuoteen 2025. Tässä tutkimuksessa yhdistetään uusia kaukokartoitustuotteita paikkamittauksiin ja hiili- ja typpisyklien mallintamiseen. Työssä käytetään uutta globaalia QUINCY-kasvillisuusmallia.

Päätyönäsi on työskennellä paikka- ja kaukokartoitushavaintojen kanssa ja kehittää QUINCY-mallia. Valitulta hakijalta odotetaan väitöskirjan valmistamiseen tähtäävää työpanosta. Työ tehdään yhteistyössä Sönke Zaehlen (Max Planck Institute for Biogeochemistry, Jena, Saksa) ja Holly Croftin (Sheffieldin yliopisto, Iso-Britannia) kanssa. Valittu hakija pääsee muutaman viikon vierailuille molempiin paikkoihin.

Hae paikkaa

Jätä avoin hakemus

Vakituiset tehtävät ja pidemmät määräaikaisuudet julkaisemme valtiolle.fi-järjestelmän kautta.

Halutessasi voit jättää valtiolle.fi-järjestelmässä myös avoimen  hakemuksen. Voit kohdentaa sen Ilmatieteen laitokselle hakulomakkeen kohdasta Valinnat. Napsauta sitten yksiköksi Liikenne- ja viestintäministeriö / Ilmatieteen laitos. Hyödynnämme avoimia hakemuksia lähinnä lyhyiden määräaikaisuuksien täyttämisessä.

Rekisterin tietosuojaseloste