Näin saavut Dynamicumiin

Käyntiosoitteemme on Erik Palménin aukio 1, 00560 Helsinki. Suosittelemme julkista liikennettä - parkkipaikkoja Kumpulanmäellä on hyvin rajoitetusti.

Toimitalomme Dynamicum sijaitsee Helsingissä Kumpulanmäellä, Kumpulan kampuksen kupeessa. Kumpulanmäki sijaitsee vilkkaasti liikennöidyn, pohjoisessa Lahden moottoritiehen liittyvän Kustaa Vaasan tien varrella.

Lähimmät linja-autopysäkit

  • A.I. Virtasen aukio Kumpulanmäellä 

  • Kumpulan kampus Hämeentiellä ja Kustaa Vaasan tiellä

Myös Lahdentietä liikennöivät kaukoliikenteen linja-autot pysähtyvät Kumpulan kampuksen pysäkillä.

Raitiovaunulla Kumpulaan

Kumpulaan pääsee raitiovaunuilla rautatieasemalta sekä Jätkäsaaren, Töölön ja Sörnäisten kautta. Ilmatieteen laitosta lähin raitiovaunupysäkki Hämeentiellä on nimeltään 'Kumpulan kampus'.

Lisätietoa joukkoliikenteestä Dynamicumiin reittiopas.fi ja Helsingin kaupunkipyörät

Saapuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Matka Helsinki-Vantaan lentoasemalta Dynamicumiin kestää noin 45 minuuttia.

Ota lentokenttäbussi 600 tai 620 pysäkille 'Pyöräilystadion'. Kävele pysäkiltä 1,4 km itään päin kohti yliopiston tutkaa (valkoinen pallo kampusalueen yläpuolella). Bussimatka kestää 25 minuuttia ja kävely 20 minuuttia.

Jos kävely ei ole vaihtoehto, jatka Pyöräilystadionin pysäkiltä bussilla kohti pysäkkiä 'Sörnäinen M'. Vaihda raitiovaunuun 6 tai 8 tai busseihin 68, 70, 75, 77, 730 tai 741 koilliseen (pysäkki sijaitsee Lidlin edessä).

Mikäli haluat päästä lentoasemalta keskustaan, valitse joko P-juna tai I-juna, joiden molempien päätepysäkki on Helsingin rautatieasema. Junat pysähtyvät myös Pasilassa, mistä on 2 kilometriä kävelymatkaa Dynamicumiin. Pasilasta Dynamicumiin pääsee myös bussilla 506.

Avaa aluekartta Google Maps:n kautta

13.2.2023