Uutinen 12.1.2015

Verkkosivujen ulkoasu uudistuu

Uudelta responsiiviselta sivustolta myös ulkomaiden säät.

Verkkopalvelumme ilme on uudistettu. Uudistuksessa on huomioitu myös verkkosivujen lisääntynyt käyttö tableteilla ja älypuhelimilla: värikkäämmän ja modernimman ulkoasun lisäksi sivustosta on tullut responsiivinen eli mobiililaitteille mukautuva. Sivuston navigaatiota tai rakennetta ei ole muutettu, joten kaikki sisällöt löytyvät entisiltä paikoiltaan.

Haettavissa nyt myös sääennuste ulkomaille

Ulkoasu-uudistusten lisäksi verkkopalveluumme on lisätty ulkomaiden sääennusteet. Uudistuksen jälkeen voit hakea sääennustetta paitsi yli 17 000 paikkaan Suomessa, myös kymmeniin tuhansiin kaupunkeihin ympäri maailmaa. Kymmenen vuorokauden sääennuste ja sateen todennäköisyys ovat saatavilla Suomen lähialueille. Muihin maihin on saatavilla lähituntien sekä seuraavan viiden vuorokauden ennuste.

Uutta sisältöä etusivulle

Etusivulle lisätään säätietojen ja ajankohtaisten artikkeleiden lisäksi myös FMI-TV:n videomuotoiset sääennusteet sekä Ilmatieteen laitoksen tuorein sisältö Twitteristä. Näin sivustomme tarjoaa entistä monipuolisemmin ajankohtaista sisältöä.

Nyt julkaistavat uudistukset perustuvat joulukuussa 2013 tehtyyn laajaan käyttäjäkyselyyn, johon saatiin noin 100 000 vastausta.  Kyselyn mukaan 97 % vastaajista piti sivustoa hyvänä tai erittäin hyvänä. Kyselyn tuloksissa eniten kehittämisen varaa nähtiin säätuotteissa ja palvelun ulkonäössä.

Lisätietoa:

Sääpalvelut verkossa: www.ilmatieteenlaitos.fi/saapalvelut-verkossa

Kuinka onnistuimme?

Voit antaa palautetta Facebook-sivuillamme facebook.com/fmibeta tai verkkosivujemme palautelomakkeella.