Uutinen 1.10.2021

Anna palautetta ja auta meitä parantamaan verkkopalveluamme

Tyytyväisyyttäsi verkkopalveluumme selvitetään kyselyllä, joka käynnistyy verkkosivuilla maanantaina 4. lokakuuta. Kyselyn kautta voit antaa palautetta ja kehitysehdotuksia palvelujemme kehittämiseen.

Pöytäkone- ja tablettikäyttäjille kysely on avoin lokakuussa. Mobiililaitteiden käyttäjien palautetta kerätään vastaavalla kyselyllä marraskuun aikana.

Kyselyikkuna aukeaa automaattisesti verkkosivuston päälle. Mikäli et halua vastata kyselyyn, voit sulkea kyselyikkunan painamalla ruksia kyselyn oikeassa ylälaidassa.

Kysely näkyy sivustollamme vain kerran päivässä/käytetty selain. Maksimissaan näet kyselyn kolme kertaa kuukauden aikana, et kuitenkaan koskaan kahdesti saman päivän aikana. Jos olet jo vastannut kyselyyn, se ei tule sinulle uudestaan näkyviin, ellet poista selaimesi evästeitä.

Vastaajien kesken arvotaan Ilmatieteen laitoksen sateenvarjoja

Tyytyväisyyskyselyn kautta saadulla palautteella ja kehitysideoilla on erittäin suuri merkitys verkkopalvelumme kehittämiseen. Toivomme siis mahdollisimman monien vastaavan kyselyyn!

Webstatus-kysely toteutetaan yhteistyössä Userneeds-yrityksen kanssa.

Mikäli haluat osallistua Ilmatieteen laitoksen sateenvarjojen arvontaan, ilmoita sähköpostiosoitteesi. Kyselyn yhteydessä voit myös erikseen liittyä Userneedsin Online-paneelin. Tällöin pääset osallistumaan muihin kyselytutkimuksiin. Voit vastata kyselyyn myös ilmoittamatta yhteystietojasi.

Lisätietoja

Voit vastata kyselyyn myös suoraan Userneedsin verkkosivujen kautta Ongelmia kyselyn täyttämisessä? Tutustu kyselyn ohjeisiin Userneeds tietosuojaseloste

AsiakastyytyväisyysKyselyUserneeds